Kullaleden on Facebook

7 days ago

Kullaleden

Junior rangers out there working hard to make the trail safe and comfortable!Idag tog en del av JR + två sommararbetande ungdomar sig an den branta stentrappan i Josefinelust som anlades av Gustaf Elfverson i mitten av 1800-talet.

Under årens lopp har flera av stenarna som utgör trappstegen kasat iväg, lutar eller t o m rasat. Det beror sannolikt på en kombination av rinnande vatten och belastning från besökarna.

Vi fixade de trappsteg som ansågs mest akuta att åtgärda av säkerhetsskäl. Tungt och tufft, men kul att göra en insats till denna vackra plats många turister besöker.
... See MoreSee Less

Junior rangers out there working hard to make the trail safe and comfortable!

4 weeks ago

Kullaleden

Improvement of accessibility #FarhultJust nu är det inget strandväder men det är viktigt för oss att alla har möjlighet att bada vid våra fina stränder. Vid Farhultsbadet har vi därför byggt en tillgänglighetsanpassad toalettbyggnad till våra besökare. Vi har även köpt in badvagnar som kan användas för att köra över ramperna ner i vattnet. Vagnarna är låsta och koden till låset hittar du på vår hemsida där du också kan läsa mer om tillgänglighet i kommunen www.hoganas.se/Invanare/Omsorgochhjalp/Tillganglighet/ ... See MoreSee Less

Improvement of accessibility #Farhult

1 month ago

Kullaleden

Don't forget your swimsuit! Use it e g in #Mölle ..Till höger om bilden håller byggarbetarna på att spika ihop ett nytt träddäck till dig. De passar dessutom på att rusta upp duschen och göra lekplatsen bredvid ännu trevligare. Här kan du snart sola och bada, både med och utan barn. Just nu håller poolen en behaglig badtemperatur på cirka 19 grader (bedömt av vårt fotdopp).

Bassängen i Solvik i Mölle är öppen fram till och med vecka 34. Solen skiner och det är 20 grader i luften. Vad kan man önska sig mer än helt vanlig onsdag som denna? Med det önskar vi dig en riktigt härlig kväll!
... See MoreSee Less

Dont forget your swimsuit! Use it e g in #Mölle ..

Comment on Facebook

Nytt trädäck = alternativ plats för morgonyogan? I alla fall det tidiga passet på tisdagar kl. 8-9. Så tidigt brukar inte barnfamiljerna vara på plats 🙂

Load more
Back to Top

Pin It on Pinterest

Shares