Danska Vagabond paketerar Kullaleden

Inför säsongen april – oktober 2020 publicerar nu den danska resebyrån Vagabond Tours ett vandringspaket på Kullaleden. Redan i november 2018 kontaktade resebyrån Kullaledens vänner via hemsidan www.kullaleden.se och bad om hjälp att konstruera ett spännande program med övernattningar längs leden. Som tur är så hade vi ett sådan liggande:-)

Sommaren 2019 var resebyråns medarbetare här och rekade och gillade vad de såg.  Under hösten har man sedan sökt samarbeten med entreprenörer kring leden och nu har det slutligen landat i ett 5-dagars vandringspaket.

Vandringen börjar  Helsingborg och sträcker sig hela vägen runt Kullahalvön till Utvälinge. Med övernattningar i Helsingborg, Höganäs, Mölle och Arild har sträckan delats upp i lämpliga dagsetapper.Taxi Höganäs hjälper till med bagagetransporter.

Vi håller tummarna för att vi får många nöjda vandrare från Danmark och att det blir goda recensioner som lockar fler gäster.

Kullaledens vänner erbjuder partnerskap med företag och organisationer som vill utveckla vandringspaket och internationella kontakter. Mer information finns under flik företagssamverkan