Blommor, äpplen, vin och sparrisvandring

Den 23 maj bjuder Kullaledens vänner bygdens företag till nätverksvandring med upplevelser lite utanför själva Kullaleden. Vi kommer att besöka Splendor plant, Kullasparris, Engelbrekts Äpple och avsluta med ett glas vin på Södåkra vingård!

Det är Maria Holmström från Kullen Tours och Bengt Rosenkvist, båda ledamöter i Kullaledens vänners styrelse, som arrangerat programmet för dagen.

– Vi vill hitta enkla sätt att nätverka oss företagare emellan, där vi kan inspirera varandra men också diskutera samarbeten och utvecklingsmöjligheter, säger Maria Holmström. Vi som driver ett litet Bed & Breakfast och eventföretag ser stora möjligheter framöver för oss som bor och verkar i Kullabygden i och med det stora ökade intresset för utomhusaktiviteter.
– Vi upplever att förutom själva naturen, så blir även kulturen viktig för våra gäster på leden. Man vill passa på att lära sig något nytt- och är beredd att betala för det, säger Bengt Rosenqvist som är aktiv i Kullens Hembygdsförening. Om företagen som vill utveckla sina erbjudanden hittar varandra och oss så blir det en win-win för alla.

Även företag som numera förlagt sina möten till Zoom kan behöva se hur vi kan arrangera smittsäkra möten utomhus. Vi från styrelsen ställer upp och ger råd om var man hittar bästa platserna (under tak) för föreläsningar respektive vilka sträckor som lämpar sig bäst för just dina behov.

Mer information om leden och vandringarna som arrangeras hittar du på hemsidan www.kullaleden.se/kullaledensvanner/
Här finns även information om företagssamverkan som ett led i att få fler företag som medlemmar i Kullaledens vänner.